Termoreflektivne - protisončne folije

Termoreflektivne-protisončne folije so namenjene toplotni izolaciji steklenih površin ter preprečevanju nezaželenih učinkov sonca.

Zaradi svoje specifične zgradbe v poletnem času preprečujejo prekomerni vdor sončne toplote v prostor, ter tako ustvarijo prostor bolj svež in prijetnejši za bivanje. S pravilno izbiro in namestitvijo termoreflektivne-protisončne folije je moč preprečiti vdor do 94% sončne toplote in kar 83% bleščanja sonca. Nizkoprepustni emisijski nanos (Low-e), ki je sestavni del vseh termoreflektivnih-protisončnih folij podjetja MADICO, zmanjšuje toplotne izgube tudi do 30% ter s tem v zimskem času omogoča neverjeten prihranek. 

Slika prikazuje delovanje protisončne folije

picture


Termoreflektivne-protisončne folije ob osvetlitvi metalizirane plasti v foliji ustvarjajo efekt zrcala. Njihova lastnost, da omogočajo gledanje od znotraj ven ter hkrati preprečujejo pogled od zunaj notri, je idealna za omogočanje popolne zasebnosti. Hkrati pa s svojimi vizualnim efektom omogočajo večjo elegantnosti oz. estetiko stavb.

S svojimi lastnostmi termoreflektivne-protisončne folije izboljšajo bivanje v prav vseh prostorih z problemi prevelike sončne izpostavljenosti, predvsem pa s svojo učinkovitostjo ponujajo občuten energetski prihranek, ter tako že v nekaj letih povrnejo celotno investicijo. Možnost izbire mnogih barv in odtenkov folij nudi primeren izbor za vse vrste steklenih površin, zato so idealne za namestitev na stekla stanovanj, letnih vrtov, pisarn, šol, bank, industrijskih objektov, bolnišnic, hotelov, restavracij, javnih stavb,…
PREDNOSTI PROTISONČNIH FOLIJ MADICO

  • ODPRAVLJANJE NEZAŽELJENIH SONČNIH VPLIVOV IN S TEM ZAGOTAVLJANJE UDOBJA
  • VISOK ENERGETSKI PRIHRANEK POLETI IN POZIMI
  • 99% UV ZAŠČITA PRED BLEDENJEM
  • IZREDNA TRANSPARENTNOST OZ. PROSOJNOST
  • DOLGOTRAJNOST, 10 LET GARANCIJE
  • PREPROSTOST VZDRŽEVANJA

Video predstavitev protisončnih folij

Video predstavitev

Vizitka

FOLIJA ZA STEKLARSTVO
ANDREJ DOLENC S.P.


E-mail:
info@varnostna-folija.si
Faks:  01 / 25 71 203

GSM:
031 769 329 (Andrej Dolenc)
041 775 628 (Robert Dolenc)